Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Pimentë 40g

€1.63

Allspice ose Pimenta është një erëz aromatike me prejardhje nga kontinenti Amerikan. Nga vetë emri përfshin aromat e të gjitha erëzave pasi ka aromë të ngjashme me kanellën, arrën e moskatit dhe karafilin gozhdë. Përdoret në aromatizimin e mishit, salcave të përgatitura, në salçiçe, në curry dhe pije aromatike. Përdoret...

Allspice ose Pimenta është një erëz aromatike me prejardhje nga kontinenti Amerikan. Nga vetë emri përfshin aromat e të gjitha erëzave pasi ka aromë të ngjashme me kanellën, arrën e moskatit dhe karafilin gozhdë. Përdoret në aromatizimin e mishit, salcave të përgatitura, në salçiçe, në curry dhe pije aromatike. Përdoret gjithashtu në ëmbelsira dhe në Cincinnati-style chili.