Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Kripë Aromatike Portokalli 170g

€1.00

Procesi teknologjik i këtij produkti bën të mundur që në një kristal të vetëm kripe të ndërthuret aroma e hudhrës dhe varieteteve të ndryshme të specit dhe piperit. Përdoret si një kripë normale duke aromatizuar këndshëm gatimet e qofteve e të mishit të furrës, si dhe në gjellë të ndryshme,...

Procesi teknologjik i këtij produkti bën të mundur që në një kristal të vetëm kripe të ndërthuret aroma e hudhrës dhe varieteteve të ndryshme të specit dhe piperit. Përdoret si një kripë normale duke aromatizuar këndshëm gatimet e qofteve e të mishit të furrës, si dhe në gjellë të ndryshme, në patate të furrës dhe në perime zgare.