Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Borzilok 50g

€1.00

Borziloku përdoret në përgatitjen e salcave, sallatave, në supë, gatime me perime, marinime, vezë etj. Kjo bimë shkon shumë mirë me gatimet e spinaqit, lulelakrës, domateve, fasulet, patatet dhe karrotat. Ajo përdoret edhe në pica, gatime shpendësh, ndërsa çaji i borzilokut është një pije mjaft popullore në vendet e Mesdheut.

Borziloku përdoret në përgatitjen e salcave, sallatave, në supë, gatime me perime, marinime, vezë etj. Kjo bimë shkon shumë mirë me gatimet e spinaqit, lulelakrës, domateve, fasulet, patatet dhe karrotat. Ajo përdoret edhe në pica, gatime shpendësh, ndërsa çaji i borzilokut është një pije mjaft popullore në vendet e Mesdheut.