Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Selino 40g

€1.31

Gjen përdorim të gjerë dhe mjaft të pëlqyeshëm në gatimin e supës së peshkut, të salcave dhe perimeve, në gatimin e mishrave të furrës, në gjellë të ndryshme, në përgatitje salca kosi, xaxiqe, etj. Në kontakt me lagështirën e gatimit rifiton aromën duke i shtuar gatimit, aromën e këndshme të...

Gjen përdorim të gjerë dhe mjaft të pëlqyeshëm në gatimin e supës së peshkut, të salcave dhe perimeve, në gatimin e mishrave të furrës, në gjellë të ndryshme, në përgatitje salca kosi, xaxiqe, etj. Në kontakt me lagështirën e gatimit rifiton aromën duke i shtuar gatimit, aromën e këndshme të selinos.