Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Çaj Fruta Pylli 340g

€14.50

Përbërja: Fryte boronice, trëndafil të kuq, manaferrë, vadhëz të egër, mollë të egër. Vetitë kuruese: Miksimi i fryteve të bimëve aromatiko – mjekësore tërësisht të egra dhe të rritura në pyjet tanë, e bën këtë përzierje në mënyrën më absolute një nga çajrat më të mirë. Frytet e pyllit që bëjnë...

Përbërja: Fryte boronice, trëndafil të kuq, manaferrë, vadhëz të egër, mollë të egër.

Vetitë kuruese: Miksimi i fryteve të bimëve aromatiko – mjekësore tërësisht të egra dhe të rritura në pyjet tanë, e bën këtë përzierje në mënyrën më absolute një nga çajrat më të mirë. Frytet e pyllit që bëjnë pjesë në të, kanë përmbajtje të lartë vitaminash si C, A, B dhe P. Këto fryte përmbajnë gjithashtu acide organike, taninë etj. Kanë gjithashtu dhe veti mjaft të mira kuruese për traktin e frymëmarrjes, zemrën si dhe qarkullimin e gjakut.

Përgatitja : Një lugë çaji ose dhe më shumë, hidhet në enë dhe lihet të valojë për 3-7 minuta. Hiqet nga zjarri dhe lihet mbuluar për 5-7 minuta. Kullohet dhe mund të pihet i ëmbëlsuar ose jo, sipas dëshirës me sheqer ose mjaltë.