Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Hudhër Thelpinj 70g

€1.50

Në kontakt me lagështinë që përmban gatimi hudhra e thatë tretet duke lëshuar shijen e saj të freskët. Përdoret kryesisht në mishrat e furrës dhe të zgares, në gatimet e peshkut, në salcat dhe fërgesa, në gjellë të ndryshme, tek çomleku, tasqebapi etj. Hudhra gjen përdorim të gjithanshëm në kuzhinën...

Në kontakt me lagështinë që përmban gatimi hudhra e thatë tretet duke lëshuar shijen e saj të freskët. Përdoret kryesisht në mishrat e furrës dhe të zgares, në gatimet e peshkut, në salcat dhe fërgesa, në gjellë të ndryshme, tek çomleku, tasqebapi etj. Hudhra gjen përdorim të gjithanshëm në kuzhinën mesdhetar.