Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Xhinxhërfill 315g

€9.06

Xhinxhërfilli është ndër erëzat më të përdorura në kuzhinën indiane, dhe të lindjes së mesme. Ai përdoret kryesisht në aromatizimin e pijeve (likeret etj) dhe frutave. Gjithashtu mund të gjejë përdorim të pëlqyeshëm në pjata të para dhe të dyta, si një intonaturë e duhur, mund të gjejë përdorim me...

Xhinxhërfilli është ndër erëzat më të përdorura në kuzhinën indiane, dhe të lindjes së mesme. Ai përdoret kryesisht në aromatizimin e pijeve (likeret etj) dhe frutave. Gjithashtu mund të gjejë përdorim të pëlqyeshëm në pjata të para dhe të dyta, si një intonaturë e duhur, mund të gjejë përdorim me ëmbëlsirat e ndryshme si edhe me salepin.