Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Kebab aroma 50g

€1.88

Përzierja e erëzave tropikale me aromat më të mira si: arrë moskati, xhinxhërfill, kumin dhe hudhër vjen si miksim aromash ekzotike të cilat i dhurojnë kebabit, qofteve dhe mishrave të zgarës shijen e plotë, karakteristike të kuzhinave orientale.

Përzierja e erëzave tropikale me aromat më të mira si: arrë moskati, xhinxhërfill, kumin dhe hudhër vjen si miksim aromash ekzotike të cilat i dhurojnë kebabit, qofteve dhe mishrave të zgarës shijen e plotë, karakteristike të kuzhinave orientale.