Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Çaj kamomili 60g

€2.75

Përbërja: Lule kamomili Vetitë Kuruese: Kamomili është një nga bimët mjekësore më të njohura dhe të përdorura si një qetësues natyror mjaft efikas. Ul flatulencën (fryrjen) dhe qetëson spazmat e muskulaturës. Gjen përdorim në problemet e diarresë, të infeksioneve urinare, për të përmirësuar djersitjen dhe diurezën. Është një çaj mjaft...

Përbërja: Lule kamomili

Vetitë Kuruese: Kamomili është një nga bimët mjekësore më të njohura dhe të përdorura si një qetësues natyror mjaft efikas. Ul flatulencën (fryrjen) dhe qetëson spazmat e muskulaturës. Gjen përdorim në problemet e diarresë, të infeksioneve urinare, për të përmirësuar djersitjen dhe diurezën. Është një çaj mjaft i shijshëm dhe relaksues për t'u konsumuar çdo ditë. Kamomili qetëson irritimin e sistemit nervor dhe përdoret për shpëlarjen e syve të irrituar, kundër problemeve të lekures, infeksioneve në vesh dhe djegieve të lekures duke përshpejtuar procesin e rigjenerimit.