Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Çaj mente 175g

€5.63

Çaji nga fletët e mentes është një çaj shumë freskues, mjaft popullor dhe i përdorur në vendet e Afrikës Veriore si Maroku. Njihet për aftësitë e tij për të qetësuar sistemin nervor, uljen e flatulencës (gazrave dhe fryrjes se barkut), stimulon tëmthin dhe përdoret si rihidratues në gjendjet e diarresë...

Çaji nga fletët e mentes është një çaj shumë freskues, mjaft popullor dhe i përdorur në vendet e Afrikës Veriore si Maroku. Njihet për aftësitë e tij për të qetësuar sistemin nervor, uljen e flatulencës (gazrave dhe fryrjes se barkut), stimulon tëmthin dhe përdoret si rihidratues në gjendjet e diarresë dhe shqetesimet gastrointestinale. Mentja është e pasur me mentol dhe tanina. Ky çaj mund të shijohet me pak akull i dekoruar me gjethe te freskëta menteje.