Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Çaj mollë e egër 285g

€7.50

Frutat e mollës së egër, përmbajnë acide organike, por me shumicë kanë acid malik, përmban këto vitamina: karotin, B1, B6 ,B3, C etj. Ështe e pasur shumë me minerale si: hekuri, zingu, kalciumi. Ato përdoren me efekt në rastet e diarresë, si dhe kundër acarimeve të grykës e faringut, me anë të...

Frutat e mollës së egër, përmbajnë acide organike, por me shumicë kanë acid malik, përmban këto vitamina: karotin, B1, B6 ,B3, C etj. Ështe e pasur shumë me minerale si: hekuri, zingu, kalciumi. Ato përdoren me efekt në rastet e diarresë, si dhe kundër acarimeve të grykës e faringut, me anë të gargarës (shpëlarje e gojës).