Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Çaj molle, kanelle & hibiskus 285g

€9.00

Frutat e mollës së egër, përmbajnë acide organike, por me shumicë kanë acid malik , vitamina: karotin, B1, B6, C dhe P. Eshtë e pasur shumë me minerale si hekuri, zinku, kalciumi. Përdoret ne rastet e diarresë, si dhe kundër acarimeve të grykës e faringut. Prania e kanellës është një...

Frutat e mollës së egër, përmbajnë acide organike, por me shumicë kanë acid malik , vitamina: karotin, B1, B6, C dhe P. Eshtë e pasur shumë me minerale si hekuri, zinku, kalciumi. Përdoret ne rastet e diarresë, si dhe kundër acarimeve të grykës e faringut. Prania e kanellës është një burim antioksidantesh, mbron zemrën dhe ndihmon në rënien në peshë. Lulet e Hibiskusit të cilat kanë qenë të përdorura që në Egjiptin e lashtë kanë efekt diuretik dhe ulin temperaturën.