Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Fara Lulëkuqe 35g

€1.50

Farat e lulëkuqes gjejnë përdorim mjaft të pëlqyeshëm në gatimin e makaronave të ndryshme si dhe në ravioli e në (njoki) gnocchi. Një kondiment i mrekullueshëm në përgatitjen e bukës e në biskota të ndryshme. Përdoret në përgatitjen e vezëve të skuqura, tek patatet dhe zarzavatet e pjekura e të...

Farat e lulëkuqes gjejnë përdorim mjaft të pëlqyeshëm në gatimin e makaronave të ndryshme si dhe në ravioli e në (njoki) gnocchi. Një kondiment i mrekullueshëm në përgatitjen e bukës e në biskota të ndryshme. Përdoret në përgatitjen e vezëve të skuqura, tek patatet dhe zarzavatet e pjekura e të furrës. Ideale për brusketa si dhe petulla e kuleçë të mbushur.