Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Susam Farë 60g

€1.25

Farat e susamit janë mjaft të njohura për përdorimin e tyre mbi bukë dhe produkte brumi te llojeve të ndryshme, në biskota të kripura etj. Gjejnë përdorim në perimet e furrës si dhe në kuzhinën vegjetariane dhe vegane.

Farat e susamit janë mjaft të njohura për përdorimin e tyre mbi bukë dhe produkte brumi te llojeve të ndryshme, në biskota të kripura etj. Gjejnë përdorim në perimet e furrës si dhe në kuzhinën vegjetariane dhe vegane.