Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Spec i kuq i tymosur 30g

€0.63

Paprika i tymosur prodhohet nga tharja dhe tymosja me dru lisi i Specit të kuq të ëmbël. Përdoret kryesisht për aromën dhe ngjyrën që le në gatim. Gjen përdorim të gjerë në gjellë të ndryshme, në supa e në salca, në gatimin e mishit, qoftet dhe disa lloje të peshkut të...

Paprika i tymosur prodhohet nga tharja dhe tymosja me dru lisi i Specit të kuq të ëmbël. Përdoret kryesisht për aromën dhe ngjyrën që le në gatim. Gjen përdorim të gjerë në gjellë të ndryshme, në supa e në salca, në gatimin e mishit, qoftet dhe disa lloje të peshkut të furrës. Përdoret në sallata të ndryshme, për të aromatizuar perimet, vezët, frutat e detit dhe si garniturë në antipastat e ndryshme.