Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Glikanxo Yll 35g

€2.31

Kjo erëz shquhet që në antikitet për dukuritë diuretike (tretëse). Përdoret masivisht për të aromatizuar ushqimet në kuzhinën Kineze e atë Aziatike; vitet e fundit përdoret edhe në kuzhinën shqiptare. Aromatizon mishin e furrës, të zgarës dhe tavat me perime. Gjatë gatimit zbutet ndjeshëm duke lëshuar aromën e saj karakteristike....

Kjo erëz shquhet që në antikitet për dukuritë diuretike (tretëse). Përdoret masivisht për të aromatizuar ushqimet në kuzhinën Kineze e atë Aziatike; vitet e fundit përdoret edhe në kuzhinën shqiptare. Aromatizon mishin e furrës, të zgarës dhe tavat me perime. Gjatë gatimit zbutet ndjeshëm duke lëshuar aromën e saj karakteristike. Eshtë bazë në përgatitjen e disa likereve, uzos etj. Përdoret edhe si për garniturë në pjatanca të ndryshme.