Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Stevia 60g

€6.25

Ekstrakti i Stevias nxirret ne menyre natyrale nga gjethet e bimes së Stevias. Është një ëmbëlsues natyral me zero sheqer dhe ëmbëlsi rreth 200 herë më të lartë se sheqeri i zakonshëm. Është një ëmbëlsues ideal për personat që vuajnë nga diabeti ose tensioni i lartë. Përdorimi i Stevias në...

Ekstrakti i Stevias nxirret ne menyre natyrale nga gjethet e bimes së Stevias. Është një ëmbëlsues natyral me zero sheqer dhe ëmbëlsi rreth 200 herë më të lartë se sheqeri i zakonshëm. Është një ëmbëlsues ideal për personat që vuajnë nga diabeti ose tensioni i lartë. Përdorimi i Stevias në vend te sheqerit sjell disa përfitime të tërthorta si pengimi i zhvillimit te baktereve që zhvillohen në prezencën e sheqerit të zakonshëm. Stevia nuk përmban kalori dhe si e tillë ndihmon në humbjen në peshë duke mos u kursyer në konsumimin e ëmbëlsirave.