Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Stika pishe 45g

€6.25

Stikat e pishes janë një nga ushqimet më të vlerësuara. Gjejnë përdorim tipik në përgatitjen e të famshmes Pestos Genovese së bashku me vaj ulliri dhe borzilok. Kanë përmbajtje të lartë yndyrnash bimore dhe janë burim proteinash, fibrash dietike, magnezi dhe hekuri.

Stikat e pishes janë një nga ushqimet më të vlerësuara. Gjejnë përdorim tipik në përgatitjen e të famshmes Pestos Genovese së bashku me vaj ulliri dhe borzilok. Kanë përmbajtje të lartë yndyrnash bimore dhe janë burim proteinash, fibrash dietike, magnezi dhe hekuri.