Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Sumak 50g

€1.88

Erëza e shijshme e Sumakut është mjaft popullore në vendet e Lindjes së Mesme dhe Mesdhetare. Ka një shije të ngjashme me Limonin dhe uthullën por është pak më e athët. Përdoret mbi çdo gjë, nga mishi, gjellët, sallatat, salcat e përgatitura e deri sipër bakllavasë apo ëmbëlsirave.

Erëza e shijshme e Sumakut është mjaft popullore në vendet e Lindjes së Mesme dhe Mesdhetare. Ka një shije të ngjashme me Limonin dhe uthullën por është pak më e athët. Përdoret mbi çdo gjë, nga mishi, gjellët, sallatat, salcat e përgatitura e deri sipër bakllavasë apo ëmbëlsirave.