Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Estragon 35g

€1.31

Estragoni është një erëz me origjinë nga Siberia e Jugut. Kuzhina Franceze e përdor si preparat bazë, për një salcë me famë ndërkombëtare (Salcën Berneze). Me aromën e veçantë estragoni përdoret në aromatizimin e peshkut, frutave të detit, dhe vezëve, si dhe gjen përdorim shumë të mirë në pula e...

Estragoni është një erëz me origjinë nga Siberia e Jugut. Kuzhina Franceze e përdor si preparat bazë, për një salcë me famë ndërkombëtare (Salcën Berneze). Me aromën e veçantë estragoni përdoret në aromatizimin e peshkut, frutave të detit, dhe vezëve, si dhe gjen përdorim shumë të mirë në pula e mishra të pjekur të zgarës.