Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Timus 50g

€1.31

Timusi ose timo i njohur në kuzhinën italiane është një erëz aromatike mjaft e pëlqyer dhe e përdorur. Në sajë të aromës karakteristike timusi përdoret në supa perimesh, të mbushura, në salca makaronash. Aromatizon këndshëm patate, kërpudha, perime furre dhe të skuqura. Ideal në aromatizimin e vajit të ullirit dhe atij...

Timusi ose timo i njohur në kuzhinën italiane është një erëz aromatike mjaft e pëlqyer dhe e përdorur. Në sajë të aromës karakteristike timusi përdoret në supa perimesh, të mbushura, në salca makaronash. Aromatizon këndshëm patate, kërpudha, perime furre dhe të skuqura. Ideal në aromatizimin e vajit të ullirit dhe atij pikant. Timusi shkon shumë dhe në gatimin e peshkut dhe të kallamarëve.