Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Esencë timus 10ml

€15.00

Vaji esencial i timusit distilohet nga pjesët ajrore të Thymus vulgaris. Ka një notë të mesme me një aromë të fortë bimore e erëzash. Bima është përdorur si incense dhe emri thymus vjen nga greqishtja e lashtë e do të thotë trimëri. Esenca e timusit përdoret në receta pastrimi, në...

Vaji esencial i timusit distilohet nga pjesët ajrore të Thymus vulgaris. Ka një notë të mesme me një aromë të fortë bimore e erëzash. Bima është përdorur si incense dhe emri thymus vjen nga greqishtja e lashtë e do të thotë trimëri. Esenca e timusit përdoret në receta pastrimi, në aplikime te jashtme në lekure ose në aromaterapi dhe bashkohet mire me vajin e eukaliptusit, lavandulës ose rozmarinës. Të mos përdoret asnjëherë i patretur, në sy apo mukoza. Mos merret për përdorim të brendshëm përveçse kur rekomandohet nga mjeku ose ekspert i kualifikuar. Të mbahet larg nga fëmijët.
Përpara perdorimit në lëkurë, të provohet nje sasi e vogël në pjesën e brendshme të parakrahut. Nëse keni irritim, shpëlajeni zonën menjëherë. Nëse nuk ka irritim për 48 orë mund të përdoret në mënyrë të sigurtë në lëkurë.