Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Vaj i bërthamës së kajsisë 60ml

€11.25

Fruti i bërthamës së kajsisë është klasifikuar ndër frutat më të hershme të kultivuara dhe i ka fillesat në Kinë rreth 4.000 vjet më parë. Bëhet fjalë për një vaj të lehtë, aromatik i cili në shije afron me vajin e arrës. I pasur me acide yndyrore të pangopura dhe vitamina....

Fruti i bërthamës së kajsisë është klasifikuar ndër frutat më të hershme të kultivuara dhe i ka fillesat në Kinë rreth 4.000 vjet më parë. Bëhet fjalë për një vaj të lehtë, aromatik i cili në shije afron me vajin e arrës. I pasur me acide yndyrore të pangopura dhe vitamina.

  • Përmban vitaminë B17 i cili mban presionin e gjakut nën kontroll.
  • Vaji ka funksion anti-inflamator. Kjo ndihmon për të reduktuar simptomat e artritit, gjithashtu zbut dhe lehtëson dhimbjet.
  • Forcon imunitetin. Vaji forcon aftësinë e trupit tuaj për të luftuar infeksionet, ftohjen dhe gripin.
  • Mund të përdoret për masazh pasi absorbohet shumë shpejt në lëkurë.
  • Përmban vitaminë A dhe E.