Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Çaj i Zi 36g

€2.75

Vetëm një çaj i zi ofron një përqëndrim më të mirë, pa nervozizëm dhe ankth më mirë se sa një dozë kafeje. Çaji i zi është plot me antioksidantë, prandaj është luftues i mirë i kolesterolit. Përgatitja: Një filtër rekomandohet të përdoret për një filxhan çaji. Të shtohet në filxhan uji...

Vetëm një çaj i zi ofron një përqëndrim më të mirë, pa nervozizëm dhe ankth më mirë se sa një dozë kafeje. Çaji i zi është plot me antioksidantë, prandaj është luftues i mirë i kolesterolit.

Përgatitja: Një filtër rekomandohet të përdoret për një filxhan çaji. Të shtohet në filxhan uji i sapo zier (100 ºC) duke u munduar të mos hidhet sipër filtrit, për të evituar fryerjen e tij. Të lihet 5-6 minuta dhe më pas të konsumohet duke u ëmbëlsuar me mjaltë ose sheqer sipas dëshirës. Mund të shoqërohet me një fetë limon ose portokall.