Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Çaj jasemini 26g

€3.75

Çaji i Jaseminit është një blend aromatik dhe i shijshëm i çajit Jeshil dhe Jaseminit. Lulet e frësketa të Jaseminit i bashkohen gjetheve të çajit jeshil, ku duke cliruar lagështine, aromatizojnë çajin me përberjen dhe fragrancat aromatike bimore. Ne Kinë është traditë mikpritja e miqve me një çaj Jasemini ku...

Çaji i Jaseminit është një blend aromatik dhe i shijshëm i çajit Jeshil dhe Jaseminit. Lulet e frësketa të Jaseminit i bashkohen gjetheve të çajit jeshil, ku duke cliruar lagështine, aromatizojnë çajin me përberjen dhe fragrancat aromatike bimore. Ne Kinë është traditë mikpritja e miqve me një çaj Jasemini ku lulet e kësaj bime janë simbol i dashurisë së përhershme dhe simbol i shenjtë i Budizmit. Studimet e fundit kanë treguar se pirja e çajit të Jaseminit ndikon në përmiresimin e imunitetit. Përmban disa lloje antioksidantësh që mbrojnë membranën e rruazave të kuqe të gjakut.