Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Çaj Jeshil 200g

€7.50

Çaji Jeshil është i njohur dhe i përdorur që në kohët më të lashta, fillimisht nga vëndet e lindjes si Kina e Japonia e më pas në mbarë globin. Gjethet e çajit jeshil përmbajnë ndër të tjera polifenole, substanca mjaft ushqyese për organizmin e njeriut. Përmbajtja e katekinave dhe teinës...

Çaji Jeshil është i njohur dhe i përdorur që në kohët më të lashta, fillimisht nga vëndet e lindjes si Kina e Japonia e më pas në mbarë globin. Gjethet e çajit jeshil përmbajnë ndër të tjera polifenole, substanca mjaft ushqyese për organizmin e njeriut. Përmbajtja e katekinave dhe teinës në gjethet e çajit e bëjne atë një antioksidant mjaft të mirë. Shquhet për vetitë e tij në rënien në peshë, në uljen e kolesterolit është një anti–diabetik mjaft efikas, ndihmon në sëmundjet e lëkurës dhe parandalimin e rënies së flokëve. Ruhet në vende të thata larg dritës dhe lagështirës.