Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Çaj Kumbulle 40g

€2.75

Çaji i Kumbullës përbëhet nga kumbulla të thata dhe të freskëta. Fruti i njohur në mjekësinë Ayurvedike do fitojë zemrat tuaja, jo vetëm nga shija e embël që shoqëron çajin por edhe nga vetitë e fshehura që ai mbart. Të pish çaj kumbulle çdo dite jo vetëm do t'ju ritonifikojë...

Çaji i Kumbullës përbëhet nga kumbulla të thata dhe të freskëta. Fruti i njohur në mjekësinë Ayurvedike do fitojë zemrat tuaja, jo vetëm nga shija e embël që shoqëron çajin por edhe nga vetitë e fshehura që ai mbart. Të pish çaj kumbulle çdo dite jo vetëm do t'ju ritonifikojë por edhe do të mbajë të shëndetshme organet e brendshme. Kumbulla përmban një sasi të madhe flavonoidesh dhe fenolesh të cilat ndikojnë drejtpërdrejt në ndihmën kundër osteoporozës, diabetit, shëndetit konjitiv dhe qelizor duke ndihmuar në formimin e rruazave të kuqe dhe qarkullimin e gjakut.