Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Çaj Limon, Xhinxhërfill, Hibiskus 40g

€2.75

Çaji limon, xhinxherit dhe hibiskus është një kombinim i përkryer i shijes pikante dhe vlerave mjëkësore. I përdorur prej shekujsh në mjekësinë Ayurvedike. Rrënja ose rizoma e xhinxherit ka qenë përdorur që në kohët më të lashta në shumë aplikime si një nga bimët më të respektuara. Është përdorur për...

Çaji limon, xhinxherit dhe hibiskus është një kombinim i përkryer i shijes pikante dhe vlerave mjëkësore. I përdorur prej shekujsh në mjekësinë Ayurvedike. Rrënja ose rizoma e xhinxherit ka qenë përdorur që në kohët më të lashta në shumë aplikime si një nga bimët më të respektuara. Është përdorur për të ndihmuar qarkullimin e gjakut, artikulacionet, tretjen dhe largimin e ujërave të tepërta përmes djersitjes. Limoni është një nga bimët më të pasura me vitaminë C ndërsa hibiskusi është i pasur me antioksidantë dhe hekur.