Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Çaj i Zi 85g

€2.75

Përbërja: Çaj i Zi (Camellia sinensis) Vetëm një çaj i zi ofron një përqëndrim më të mirë, pa nervozizëm dhe ankth me mire se sa një dozë kafeje. Çaji i zi është plot me antioksidantë dhe luftues i mirë i kolesterolit. Përgatitja: Masa e nje luge çaji me Çajin e...

Përbërja: Çaj i Zi (Camellia sinensis)

Vetëm një çaj i zi ofron një përqëndrim më të mirë, pa nervozizëm dhe ankth me mire se sa një dozë kafeje. Çaji i zi është plot me antioksidantë dhe luftues i mirë i kolesterolit.

Përgatitja: Masa e nje luge çaji me Çajin e Zi hidhet në një xhezve me ujë (180ml) ku lihet të vlojë për 3-4 minuta. Hiqet nga zjarri dhe lihet të ftohet për 2-3 minuta te tjera e mbuluar me kapak. Kullohet dhe mund te shijohet i ëmbëlsuar me mjaltë, stevia apo sheqer. Për shkak të përmbajtjes së teinës rekomandojmë të mos merren më shume se 3 filxhane çaji në ditë.