Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop
2 3 4 5

Ginger 315g

€7,25

Ginger is among the most used spices in Indian and Middle Eastern cuisine. It is mainly used in flavoring drinks (liquers, etc.) and fruits. It can also find a pleasant...

Green pepper 270g

€6,00

Dehydrated green pepper is a very practical food, usable in various soups, dishes and salads. Eliminates the tedium of pepper peeling and regains all the aroma and flavor of fresh...

Oregano 170g

€3,22

Oregano is one of the most used spices in world cuisine, known since the earliest times. Oregano, due to its taste, can be used almost anywhere, in meatballs, roasted and...

Himalayan salt 800g

€4,20

Pink Himalayan iodized salt contains over 80 different types of minerals that are very necessary for the various metabolic processes of the body. It is used as table salt, just...

Fara e Zeze 60g

€3,00

Fara e zezë, e njohur ndryshe si kumin i zi (Nigella sativa), është një farë e vogël me ngjyrë të zezë dhe me një shije të fortë aromatike. Ajo është...

Fara Liri 60g

€2,00

Farat e lirit janë fara të vogla të prodhuara nga bimët e lirit (Linum usitatissimum).  Janë një burim i pasur i acideve yndyrore të shëndetshme, fibrave, proteinave, vitaminave dhe mineraleve....

Spec I Kuq Pikant I Plotë 160g

€7,50

Përdoret shumë pëlqyeshëm në përzjerjen e vajit pikant (vaj ulliri me hudhër). Një varietet shumë pikant për ti dhënë çdo gatimi shijen pikante të tij. Përdoret kryesisht në gjellë të...

Kripë Himalaje e imët 800g

€4,50

Kripa Rozë e Himalajes e jodizuar përmban mbi 80 lloje të ndryshme mineralesh tepër të nevojshme për proceset e ndryshme metabolike të organizmit. Perdoret si kripe tryeze, njësoj si kripa...