Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop
2 3 4 5

Çaj limonçine 160g

€13,50

Çaji i përgatitur me fletët e Luizës ose Limoncines përveç vlerave ka një aromë shumë të mirë , të ngjashme me atë të limonit . Ështe e pasur me vaj...

Çaj lule bliri 210g

€10,00

Përbërja: Lule Bliri Vetitë kuruese: Lulet e blirit përmbajnë muçilagje, esencë të pasur me farnezol, glukozitë të ndryshëm, sheqerna, taninë dhe substanca të përafërta me vitaminën “E”. Përdoret në sëmundje...

Çaj Malësie 125g

€5,63

Përbërja: Rigon I kuq. Në saj të esencës, substancave të hidhura, tanineve, etj rigoni i malësisë (rigoni i kuq) përdoret si një çaj që ndihmon tretjen dhe nxjerrjen e gëlbazës,...

Çaj Mali 90g

€5,00

Përbërja: Çaj mali. Vetitë: Çaji i malit është ndër çajrat më të njohur dhe më të përdorshëm në vendin tonë si dhe në disa nga vendet e mesdheut. Ne kemi...

Çaj mente 175g

€5,63

Caji nga fletet e mentes eshte nje caj shume freskues, mjaft popullor dhe i perdorur ne vendet e Afrikes Veriore si Maroku. Njihet per aftesite e tij per te qetesuar...

Çaj mollë e egër 285g

€7,50

Frutat e mollës së egër, përmbajnë acide organike, por me shumicë kanë acid malik, permban keto vitamina: karotin, B1, B6 ,B3,C etj. Ështe e pasur shumë me minerale si: hekuri, zingu, kalciumi....

Çaj molle, kanelle & hibiskus 285g

€9,00

Frutat e mollës së egër, përmbajnë acide organike, por me shumicë kanë acid malik , vitamina: karotin, B1, B6 ,C dhe P. Eshtë e pasur shumë me minerale si hekuri,...

Çaj sherebele 90g

€4,63

Përbërja: Sherebelë Vetitë Kuruese: Fletët e sherebelit përmbajnë esencë të pasur me tyjon, kanë taninë, substanca të hidhura dhe kanë cilësi të mira kuruese dhe rigjeneruese për sistemin nervor dhe...