Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop
2 3 4 5

Çaj Qetësues për Menopauzën 100g

€2,75

Përbërja: Lule murrizi, lule shtogu, fletë sherebeli, lule kamomili, rozmarinë, njëmijëfletësh, majdanoz, fletë arre, gjethe luleshtrydhe, etj. Vetitë kuruese: Njëmijëfletëshi në sajë të esencës me azulen, cineol, akileines, vitaminës K,...

Çaj sherebele fletë 60g

€2,75

Përbërja: Sherebelë Vetitë Kuruese: Fletët e sherebelit përmbajnë esencë të pasur me tyjon, kanë taninë, substanca të hidhura dhe kanë cilësi të mira kuruese dhe rigjeneruese për sistemin nervor dhe...

Çaj rigon i kuq 70g

€2,75

Përbërja: Rigon I kuq. Vetitë kuruese: Në saj të esencës, substancave të hidhura, tanineve, etj rigoni i malësisë (rigoni i kuq) përdoret si një mjet (çaj) që ndihmon tretjen dhe...

Çaj kamomili 60g

€2,75

Kamomili është një nga bimët mjekësore më të njohura dhe të përdorura si një qetësues natyror mjaft efikas. Ul flatulencen (fryrjen) dhe qetëso spazmat e muskulaturës. Gjen përdorim në problemet...

Çaj fryte boronice 85g

€5,63

Përbërja: Boronicë e egër 100% organike. Vetitë kuruese: Frytet e boronicës ( ose frytet e qershiglës) janë të pasura me taninë, acid malik, citrik e benzoik si dhe me vitamina...

Çaj mente 75g

€2,75

Çaji nga fletët e mentes është një çaj shumë freskues, mjaft popullor dhe i përdorur në vendet e Afrikes Veriore si Maroku. Njihet për aftesitë e tij për të qetësuar...

Çaj Uva ursi 100g

€2,75

Uva Ursi–Fletë Gërdeci apo Rrush Ariu.Ky çaj, përveç shijes së mirë ka veti dezinfektuese në rrugët urinare të pezmatuara, duke mos pasur asnjë ndikim në organet e shëndosha. Gjethet e...

Çaj për forcim imuniteti 100g

€2,75

Përbërja: Trëndafil të egër, boronicë (qershigël), dhe mollë të egër. Vetitë kuruese: Trëndafili i kuq konsiderohet burimi natyror më i koncentruar i vitaminës C pasi përmban një sasi 50-100 herë...

Çaj Sedativ 90g

€2,75

Përbërja: Lule kamomili, lule sumbullbari, lëvore shelgu, gjethe mente e egër, fletë sherebeli, bar blete etj. Vetitë kuruese:Në këtë miksim bimësh mjeksore ndërthuren bimë me efekte qetësuese që veprojnë drejtpërdrejt në...

Çaj për Reumatizmën 90g

€2,75

Përbërja: Lule shtogu, fletë betulle, fletë hithre, fletë frashëri, rozmarinë, dëllenjë e zezë, lëvore shelgu, rrënjë grami, rrënjë gjuhënuese, etj. Vetitë kuruese: Bimët në këtë përzjerje, ndihmojnë në lehtësimin e...

Çaj për Veshkat 100g

€2,75

Përbërja: Mustaqe misri, rrënjë gjuhënuse, gjethe mështekne, fier guri, bisht kali, fletë gërdeci, dëllenjë e zezë, fletë hithre, lule bliri, gjethe majdanozi, lule shtogu, rrënjë grami, rradhiqe,bishta qershie. Vetitë kuruese: Çaji...

Çaj për Tensionin 100g

€2,75

Përbërja: Fletë ulliri, lule murrizi, lule shtogu, sherebelë, lëvore fasule, rozmarinë, bar blete, lëvore drunakuqi, trëndafil të egër etj. Vetitë kuruese: Bimët e ndryshme mjeksore të këtij çaji, nëpërmjet përbërësve...

Çaj për Tëmthin 100g

€2,75

Përbërja: Rrënjë qumështore, fletë mente, lule njëmijëfletëshi, lëvorë drunakuqi, rrënjë sanzi, lule aku, lule kamomili, etj. Vetitë kuruese: Çaji nxit kryesisht rrjedhjen e tëmthit, në sajë të pranisë së rrënjës...