Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop
2 3 4 5

Xhinxhërfilli rrënjë 40g

€1,25

Xhinxhërfilli është ndër erëzat më të përdorura në kuzhinën indiane, dhe të lindjes së mesme. Ai përdoret kryesisht në aromatizimin e pijeve (likeret etj) dhe frutave. Gjithashtu mund te gjejë...

Xhinxhëfill i Grirë 40g

€1,31

Xhinxhefilli është ndër erëzat më të përdorura në kuzhinën indiane, dhe të lindjes së mesme. Ai përdoret kryesisht në aromatizimin e pijeve (likeret etj) dhe frutave. Gjithashtu mund te gjejë...

Trumëz 50g

€1,50

Trumëza ose santoreggia (satureia) ,e njohur në kuzhinën Italiane ,është një erëz aromatike mjaft e pëlqyer dhe e përdorur. Në sajë të aromës karakteristike trumëza përdoret në supa perimesh, të...

Trëndelinë 40g

€1,31

Trëndelina është një erëz mjaft e përdorshme në kuzhinën vegjetariane për të aromatizuar supa, gjellë, rizoto, zarzavate dhe sallata të ndryshme. Natyrisht tek gatimi mishit dhe i peshkut gjen një...

Timus 50g

€1,31

Timusi ose timo i njohur në kuzhinën italiane është një erëz aromatike mjaft e pëlqyer dhe e përdorur. Në sajë të aromës karakteristike timusi përdoret në supa perimesh, të mbushura,...

Susam Fare 60g

€1,25

Farat e susamit janë mjaft të njohura për përdorimin e tyre mbi bukë dhe produkte brumi te llojeve të ndryshme, në biskota të kripura etj. Gjejnë përdorim në perimet e...

Sumak 50g

€1,88

Erëza e shijshme e Sumakut është mjaft popullore në vendet e Lindjes së Mesme dhe Mesdhetare. Ka një shije të ngjashme me Limonin dhe uthullën dhe pak më të athët....

Spec i Kuq Pikant 40g

€2,00

Përdoret shumë pëlqyeshëm në përzjerjen e vajit pikant (vaj ulliri me hudhër). Një varietet shumë pikant për ti dhënë çdo gatimi shijen pikante të tij. Përdoret kryesisht në gjellë të...

Spec i Kuq Pikant 50g

€2,00

Ky varietet është cilësia e parë dhe padiskutim një pikant i përzgjedhur nga varietet më të mira të specit të kuq. Gjen një përdorim mjaft të gjerë në salca të...

Spec i Kuq pikant 50g

€1,31

Ky varietet është cilësia e parë dhe padiskutim një pikant i përzgjedhur nga varietet më të mira të specit të kuq. Gjen një përdorim mjaft të gjerë në salca të...

Spec i kuq i tymosur 50g

€1,38

Paprika i tymosur prodhohet nga tharja dhe tymosja me dru lisi e Specit të kuq të ëmbël. Përdoret kryesisht për aromën dhe ngjyrën që le në gatim. Gjen përdorim të...

Spec i kuq i ëmbel 50g

€1,31

Përdoret kryesisht për aromën dhe ngjyrën që lë në gatim. Gjen përdorim të gjerë në gjellë të ndryshme, në supa e në salca, në gatimin e mishit, qoftet dhe disa...

Sherebelë 35g

€1,00

Është një ndër erëzat më të përdorshme në SH.B.A. I shkëlqyer përdorimi në mishra të viçit, pulës, derrit, qingjit e gjelit të detit, qoftet, kukureci etj. Fletët e bimës krahas...