Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Produkte

Produkte

2 3 4 5

Produkte

Çaj Anti–Celulit 90g

€2.75

Përbërja: Rrënjë qumështore, mustaqe misri, fletë mështekne, borzilok, kanellë, lëvore fasule, etj. Vetitë kuruese: Rrënja e qumështores në saj të përmbajtjes dhe vetitë diuretike, rekomandohet në rastet e ënjtjes së...

Çaj Anti–Duhan 90g

€2.75

Përbërja: Eukalipt, timus vulgaris, angjinar, rrënjë sanzi, qumështore, bar blete, lule bliri, lule murrizi etj. Vetitë kuruese: Për të lënë duhanin është vërtetuar se duhen lehtësuar dhe shëruar fillimisht simptomat...

Çaj Anti–Variçe 90g

€2.75

Përbërja: Boronicë, fletë mështekne, melilot, rrënjë rrushkulli, vadhës të egër, fletë lajthie etj. Vetitë kuruese: Bimët mjekësore të këtij çaji mbrojnë venat e gjakut dhe i forcojnë ato. Rrisin depërtueshmërinë...

Çaj Aromatiko–Mjekësor 100g

€2.75

Përbërja: Fryte boronice, lule murrizi, lule kamomili, lule shtogu, trëndafil të egër, mollë të egër, lëvore drunakuqi, etj. Vetitë kuruese: Çaji ynë Aromatiko–Mjeksor përbëhet si dhe nga vetë emri i...

Çaj Aronia 400g

€18.13

Aronia është një bimë e zbuluar dhe e përdorur fillimisht në Amerikën e veriut e më pas në Europë. Vitet e fundit kërkesa e madhe për frutat e saj bëri...

Çaj Aronia 90g

€4.50

Aronia është një bimë e zbuluar dhe e përdorur fillimisht në Amerikën e veriut e më pas në Europë. Vitet e fundit kërkesa e madhe për frutat e saj bëri...

Çaj bishta qershie 50g

€2.75

Çaji përbëhet nga bishtat e tharë të fryteve të qershisë (Prunus cerasus), të cilat janë drurë frytorë, të kultivuar thuajse kudo në vendin tonë. Bishtat e qershive në sajë të...

Çaj Boronice 40g

€3.13

Frytet e boronicës dhe çaji i dalë prej tyre ndihmon dukshëm në trajtimin e çrregullimeve të qarkullimit të gjakut në kapilarë, veçanërisht në hemorragjitë e retinës. Përgatitja: Një filtër rekomandohet...

Bioaroma e maleve tona, në filxhanin tuaj