Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Produkte

Çmimi

Masa

Produkte

Çmimi

Masa

2 3 4 5

Produkte

Masa

Curry miks aromatik 480g

€8.90

Kurri, origjinën e ka nga India dhe bazë në përbërjen e tij janë miksimi i mbi nëntë lloje të ndryshme erëzash. Ai përdoret kryesisht në gatimet e orizit, përgatitjen e...

Curry Mix Aromatik 50g

€1.20

Curry nuk është një erëz me vete por një përzierje e disa llojeve të ndryshme të erëzave ekzotike si: shafran indie, xhinxherfill, kumin, piper, kardamon, spec i kuq etj. Në...

Dafinë gjethe 15g

€0.50

Dafina (Lauris Nobilis) është një erëz e njohur dhe e përdorur që në kohët më të lashta. Jep një aromë të veçantë dhe mjaft të këndshme në gatim. Përdoret kryesisht...

Dafinë gjethe 35g

€1.05

Dafina (Lauris Nobilis) është një erëz e njohur dhe e përdorur që në kohët më të lashta. Jep një aromë të veçantë dhe mjaft të këndshme në gatim. Përdoret kryesisht...

Dafinë gjethe 50g

€3.30

Fleta e dafinës (Lauris Nobilis) është një erëz e njohur dhe e përdorur që në kohët më të lashta. Jep një aromë të veçantë dhe mjaft të këndshme në gatim....

Dëllenjë e Zezë 60g

€0.60

Dëllenja gjen përdorim në gatimin e mishrave të egër, si lepurit, drerit, derrit, zogjve të ndryshëm. Gjithashtu gjen një vend të përshtatshëm në aromatizimin e gatimit të lakrës, perimeve të...

Estragon 35g

€1.05

Estragoni është një erëz me origjinë nga Siberia e Jugut. Kuzhina Franceze e përdor si preparat bazë, për një salcë me famë ndërkombëtare (Salcën Berneze). Me aromën e veçantë estragoni...

Fara chia 26g

€0.50

Në muesli, kokteile frutash, në përzierje për frulator, sallata etj. Këshillohet të ruhet në vënde të thata, larg dritës dhe lagështirës.

Bioaroma e maleve tona, në filxhanin tuaj